March 12, 2018

September 29, 2017

Please reload

Recente berichten

STEP wordt opleider van BRANDWEER WEST-VLAANDEREN

March 21, 2018

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

STEP in het Veiligheidsnieuws van Prebes

April 18, 2018

Met veel plezier kunnen we meedelen dat STEP met zijn GewichtHeffersTechniek (GHT) in de 52ste editie van het Veiligheidsnieuws (jan-febr-maart 2018) staat.

 

De Step GewichtHeffersTechniek (GHT) werd in 2008 onderzocht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en kwam er als de minst belastende til-techniek uit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangewezen dat het "Squat-tillen" niet de oplossing is voor rugklachten, meer nog, Squat-tillen zorgt voor een te zware kniebelasting en in de orthopedie wereld zagen we dan ook een explosieve stijging van knieprotheses. Verder werd tijdens het onderzoek ook vastgesteld dat bij de GHT 20% minder rugbelasting en 50% minder rugbolling aanwezig is dan bij het Squat-tillen.

 

Lees het volledig wetenschappelijk onderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam via deze link

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload