STEP NWD 2018STEP Netwerkdag 2018


Afgelopen vrijdag 9 maart 2018 was het weer STEP Netwerkdag in Nederland (Hengelo). De Steppers kwamen van over heel Nederland en België weer bijeen om interessante thema's en ontwikkelingen te bespreken.Een van de hoofdthema's van de avond was "Podologie". Het belang van podologie, de verschillende zolen, met de verschillende gewelfen (o.a. dwarsgewelfen, lengtegewelfen, hielcups, etc.) en hoe de correcte steunzool moet worden samengesteld worden.. Daarnaast waren ook nog een aantal externe gasten aanwezig die interessante hulpmiddelen kwamen voorstellen, waaronder TiLer & Stairmobil.

Hieronder enkele sfeerbeelden van een geslaagde Netwerkdag, en met dank aan STEP Nederland voor de organisatie en de leuke dag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contactgegevens

STEP België

 

Step VZW

Jan van Rijswijcklaan 290

2020 Antwerpen

+ 32 3 257 14 87

info@step-belgie.com

Links

  © 2018 by STEP België. created with Wix.com - Privacy Policy

  • Step België facebook
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle