top of page

PRENNE 47: Welzijn op het werk


Volgende week is het weer zover: PRENNE 47. De 47ste editie van de Prenne gaat door op dinsdag 18 september 2018 in Ter Elst, Edegem.


Wat is een Prenne? De Prenne is een evenement waar je netwerkt, opleidingen volgt en een bezoekje brengt aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Én je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules. Handig, toch?


STEP België zal opnieuw aanwezig zijn en u kan ons vinden aan onze stand (Ergomedics - STEP België) in de vakbeurs/commercial corner. Wij geven graag meer informatie over onze BackPerfect Rugschool opleidingen, en de juiste til-techniek. Spring gerust eens binnen voor een leuke babbel en een til-test! Hopelijk tot dan!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page