top of page

STEP wordt opleider van BRANDWEER WEST-VLAANDEREN

Met grote vreugde kunnen wij aankondigen dat STEP België (STEP Centraal) opleider wordt van Brandweer West-Vlaanderen en ook ergocoaches zal opleiden. Het beroep van brandweerman of vrouw is niet alleen een gevaarlijk beroep, maar lichamelijk ook erg belastend. Wij gaan ons uiterste best doen om een goed inzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten en lichaamshoudingen van de brandweermannen en hen veilig lichaamsgebruik aan te leren. Wij kijken vol enthousiasme uit naar de samenwerking en ook naar de opleiding die onze hoofddocent Luc Roobrouck van de Brandweer zal krijgen ;)

Brandweer West-Vlaanderen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page