March 12, 2018

September 29, 2017

Please reload

Recente berichten

STEP wordt opleider van BRANDWEER WEST-VLAANDEREN

March 21, 2018

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

STEP NWD 2018

March 12, 2018

 

STEP Netwerkdag 2018

 

Afgelopen vrijdag 9 maart 2018 was het weer STEP Netwerkdag in Nederland (Hengelo). De Steppers kwamen van over heel Nederland en België weer bijeen om interessante thema's en ontwikkelingen te bespreken.

 

 

Een van de hoofdthema's van de avond was "Podologie". Het belang van podologie, de verschillende zolen, met de verschillende gewelfen (o.a. dwarsgewelfen, lengtegewelfen, hielcups, etc.) en hoe de correcte steunzool moet worden samengesteld worden.. Daarnaast waren ook nog een aantal externe gasten aanwezig die interessante hulpmiddelen kwamen voorstellen, waaronder TiLer & Stairmobil

 

Hieronder enkele sfeerbeelden van een geslaagde Netwerkdag, en met dank aan STEP Nederland voor de organisatie en de leuke dag!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter